.

Levering- en verzendkosten

Levering: 

Jelti levert uit eigen voorraad dit heeft enkele voordelen: 

- Uw order wordt direct verwerkt en kan snel uitgeleverd worden.

- U krijgt direct bericht bij onvoldoende voorraad.

- De bezorging gebeurt door vervoersbedrijven. Vertragingen veroorzaakt door de vervoerder onder voorbehoud.

- Indien uw bestelling het karakter “spoed” heeft kunt u dit vermelden op de order of middels een e-mail of telefonische melding. De order kan dan per direct klaar gemaakt en verzonden worden. 

 

Wij werken samen met gerenommeerde vervoerders zoals DPD, Post.nl . Tevens hebben wij voor grotere palletzending de beschikking over eigen vervoer.

Uw order wordt direct in behandeling genomen. Dagelijks worden de orders afgehandeld. Uw producten staan dezelfde dag al klaar voor verzending.

Wanneer uw betaling op de juiste manier verwerkt is en het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven, verzenden wij de producten. Dat gebeurt dagelijks, met uitzondering van zondagen, feestdagen, vakanties.

Indien uw gepersonaliseerde producten besteld heeft zal de levertijd langer zijn in verband met productietijd.

Normaliter is de levertijd 1-5 werkdagen. Bij gepersonaliseerde producten is dit 1-14 werkdagen.

Indien een product niet meer voorradig is ontvangt u direct een e-mail bericht met de benodigde informatie. Aflevering normaal binnen 2 werkdagen na verzending, met uitzondering van andere EU landen.

Wanneer u beschadigde of foutieve producten ontvangt dient u dit per omgaande aan ons te melden en wij zullen conform uw juridische rechten voor afhandeling zorg dragen.

Indien van toepassing of wenselijk kan “track en trace informatie” aan u verstrekt worden.

Levering naar landen binnen de EU kan tegen 0% BTW tarief mits er een BTW nummer door u verstrekt wordt. Wij volgen de regels voor intracommunautaire levering zoals door de Nederlandse belastingen en Douane zijn vastgelegd.

Verzendkosten:

Jelti hanteert 3 verzendmethoden: 

- Brievenbuszending.

- Pakketzending.

- Palletzending.

 

De verzendtarieven en transportkosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmeting van het pakket of enveloppe en het afleveradres. De verzendkosten worden door de klant betaald. Dit geldt voor zendingen naar de klant als ook voor retourzendingen door de klant. Deze door de klant betaalde verzend- en/of retourkosten worden nooit door Jelti vergoed. Jelti hanteert de geldende vervoerstarieven van DPD, Post.nl.

De eventuele kosten voor douane of import/export zijn voor uw rekening.

Verzending naar al de EU-landen.