.

Iedere dart, biljart, poker en tafelvoetbal speler heeft materialen nodig om zijn sport te beoefenen. Jelti verkoopt deze materialen, maar wel met een visie.

Wij zijn van mening dat door het te grote aanbod van materialen – door te veel leveranciers – de spelers door de bomen het bos niet meer zien. Of om in de dartstermen te blijven ”door de pijlen het bord niet meer zien”. Jelti zorgt daarom voor een overzichtelijk aanbod van de materialen die je nodig hebt als speler. Niets meer en niets minder. 

Vanuit een jarenlange ervaring weten wij van Jelti precies welke materialen de speler nodig heeft.  Mede door de kennis op het gebied van kwaliteit krijgen onze klanten materialen die aan hun eisen voldoen. Materiaalpech of foutieve keuze? De service van Jelti zorgt voor een oplossing en een tevreden klant. Voor adviezen, aankopen of reparaties kunnen de klanten dan ook gebruik maken van onze kennis, ervaring en service.

Gevestigd in het zuiden van Nederland, maar met een verzorgingsgebied in geheel West-Europa zorgen wij ervoor dat iedereen van onze diensten en producten gebruik kan maken. Onze klanten krijgen hun bestelling correct geleverd, omdat wij samenwerken met gerenommeerde vervoerders zoals: DPD en Post.nl. Jelti heeft ook een eigen bezorgdienst voor grotere zendingen.

Wij staan voor u klaar om er voor te zorgen dat u kunt darten met het materiaal dat voldoet aan al uw eisen en wensen.