.

Webshopbestelling retourneren

Bij de aankoop van producten in onze webshop heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

De werkwijze voor retournering is als volgt:

• u meldt het product middels het retourformulier aan als retourzending

• u voert het bestelnummer, naam, adres en uw e-mailadres in, vermeld het product dat u wilt retourneren.

• u verpakt het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat, ongeopend en onbeschadigd in de oorspronkelijke verpakking

• u stuurt het product binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst terug naar:

Jelti

Schildstraat 32

6444XM Brunssum

Terugbetaling

Als u een product binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd heeft en voldaan heeft aan de retourvoorwaarden krijgt u het aankoopbedrag van dat product binnen 14 dagen na retourzending teruggestort op de rekening die ook bij het betalen is gebruikt. Als wij het artikel niet retour kunnen nemen, dan krijgt u daar een bericht met uitleg over.

Retourvoorwaarden voor aankopen gedaan in onze webshop

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product op de order schriftelijk of telefonisch aan Jelti kenbaar te maken dat u een of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met Jelti, dient u het/de betreffende product(en) retour te zenden naar Jelti. Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jelti retourneren, conform de door Jelti (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Uitgesloten van bedenktermijn van de webshop zijn:

• Op maat gemaakte producten zoals bedrukte flights, bedrukte shafts, bedrukt textiel.

• Conform uw specificaties geproduceerde dartsartikelen of dartspijlen.

• Door u gebruikte producten waar duidelijke gebruikers- of beschadiging sporen te zien zijn. Zoals dartpijlen, flights, shafts, dartborden et cetera.

• Producten elders dan bij Jelti aangekocht.

Vergeet niet om het retourformulier in te vullen en naar Jelti te sturen alvorens u de producten retour zendt.. Als u dit niet doet wordt de retourzending niet geaccepteerd en niet terugbetaald.

Ga naar het Retourneringsformulier