.

.

NONUMBRA

NonUmbra of te wel "Geen schaduw" is de nieuwe surround met ledverlichting voor een redelijke prijs. Klik de acht segmenten in elkaar en bevestig de ledstrip voor zacht, niet verblindend licht.

De strip is voorzien van dubbelzijdige tape, maar er worden ook klemmen meegeleverd. Bevestig de vier magnetische steunen aan de ring en je kunt de verlichting aan jouw bord monteren. Demontage van de ledstrip-klemmen is mogelijk.

Groen, rood of toch liever blauw? De segmenten en de steunen zijn ook in kleur leverbaar, zodat je de bedrijf- of clubkleuren in de NonUmbra kan verwerken. Bekijk het menu om in te zien welke kleuren beschikbaar zijn.

Speciale wensen in verband met kleuren? Stuur een email met jouw wensen naar info@jelti.eu

Europees product. Korte levertijd.

€ 79,95
Inclusief belasting
Kleur
Aantal
In Stock

De NONUMBRA is een ronde ledverlichting voor dartborden gemaakt van een harde, slijtvaste kunststof. 

De verlichtingsring bestaat uit acht segmenten die in elkaar worden geklikt. De segmenten kunnen iedere kleur hebben, dus het is mogelijk om een ring te maken bestaande uit één of meerdere kleuren. 

In het menu kleur kies je voor de gewenste kleur van de NONUMBRA (eenkleurig of tweekleurig). Kies je voor tweekleurig dan is de eerstgenoemde kleur de kleur van de ring, de tweede kleur is de kleur van de steunen. Dus zwart/rood betekent dat je acht zwarte segmenten en vier rode steunen bestelt. Heb je een voorkeur voor kleuren die niet in het menu staan of wil je graag meer dan twee kleuren gebruiken? Stuur dan een e-mail met jouw wensen naar info@jelti.eu. 

Bij de NONUMBRA-ledverlichting worden de volgende onderdelen geleverd (onderdelen ook los verkrijgbaar):

·         8 segmenten

·         4 steunen

·         1 adapter met kabel

·         1 schakelaar, 1 ledstrip

·         2 tyraps

·        1 zakje klemmen 

Hoe zet je de NONUMBRA in elkaar?

1.      Klik de segmenten aan elkaar. Aan de binnenkant van ieder segment staat een nummer. Volg deze reeks: 1, 2, 3, 2, 1, 2, 3, 2.

2.      Als de ring klaar is plak je de ledstrip in de ring. Gebruik klemmen als je de ring later nog wil demonteren (om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie).

3.     Begin met het bevestigen van de ledstrip bij een van de markeringen (de markeringen zijn twee strepen aan de binnenkant van de segmenten).

4.     Bevestig de vier steunen ook aan deze markeringen. De steunen zijn voorzien van magneten. Deze magneten zorgen voor bevestiging van de steun aan de metalen buitenring van het dartbord. Net als de segmenten komen ook de steunen in verschillende kleuren. Maximaal vier verschillende kleuren, omdat iedere verlichting maar vier steunen heeft.

5.     Nu gaan we de verlichting aan het dartbord bevestigen. Verwijder de cijferring van het dartbord. Duw de steunen tussen het dartbord en de surround. De uitstekende lip van de steunen moet op het dartbord aansluiten.

6.      Bevestig de cijferring.

7.      Verbind de schakelaar en de adaptor aan de ledstrip middels de connectors. Steek de stekker in het stopcontact en zet de schakelaar op aan.

8.      Je hebt nu perfect licht op jouw dartbord en een schaduwvrij speloppervlak.

Datasheet

Hoogte
70 cm
Breedte
70 cm
Diepte
16 cm
Samenstellingen
8 segmenten en 4 steunen
Eigenschappen
ABS kunststof. Hard en slijtvast
Eigenschappen
LED verlichting Pure White. 6000K.

Specifieke referenties

Aanbiedingen

No products at this time.

Popular Products